Μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία στις εξετάσεις

τα μαθήματα γίνονται σε μικρά τμήματα κλειστά 6 έως 8 ατόμων
διδάσκει η Ελένη Δερεδάκη

Εγγραφές από Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου!

Έναρξη μαθημάτων Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου
Πληροφορίες στο Κέντρο Γαλλικής από 10-13:00 & 7:30-9:00
ο κόσμος είναι απλός και γίνεται απλούστερος όταν μιλάμε ξένες γλώσσες
ο κόσμος είναι απλός και γίνεται απλούστερος όταν μιλάμε ξένες γλώσσες
ο κόσμος είναι απλός και γίνεται απλούστερος όταν μιλάμε ξένες γλώσσες

> Η γνώμη των μαθητώνΜαθαίνοντας ήδη Αγγλικά και Γερμανικά, η ενασχόληση με μια τρίτη ξένη γλώσσα δεν ήταν εύκολη απόφαση. Όμως, μετά από σχεδόν δύο χρόνια επαφής με τα Γαλλικά, νιώθεις ότι έκανες τη σωστή επιλογή: διαπιστώνεις την ομοιότητα και ταυτόχρονα την ιδιαιτερότητα των ευρωπαϊκών γλωσσών, διευρύνεις τους γνωστικούς σου ορίζοντες και αποκτάς ένα πολύτιμο εφόδιο για το μέλλον, μια διέξοδο και ένα μέσο πραγματοποίησης ονείρων και επίτευξης στόχων ετών.

Η τριβή με τη γαλλική γλώσσα και, φυσικά, το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, η συνέπεια και η υπευθυνότητα, η εμπειρία στην προετοιμασία για τις εξετάσεις και η αμεσότητα τής κας. Δερεδάκη ανάγουν τη φοίτηση στο Κέντρο σε εμπειρία ζωής!

Νίκος, 16 χρονών-μαθητής ΛυκείουΤα γαλλικά μου άρεσαν από μικρή και έλεγα στη μαμά μου εγώ θα μάθω γαλλικά όταν μεγαλώσω .Και δεν το μετάνιωσα!!!! τώρα μ’ αρέσουν περισσότερο από ποτέ.

Δώρα: 13 χρονών - μαθήτρια γυμνασίου

Ο λόγος που επέλεξα τα γαλλικά ήταν ότι ήθελα να πάρω ένα πτυχίο για μια καλύτερη επαγγελματική κατάρτιση. όμως τα επέλεξα και γιατί μου αρέσει η προφορά τους και ως γλώσσα του έρωτα.

Άρτεμης: 15 χρονών - μαθήτρια λυκείουΔιάλεξα τα γαλλικά για την προφορά τους είναι μία χρήσιμη γλώσσα μετά τα αγγλικά . Η κουλτούρα και ο πολιτισμός τους είναι στοιχεία που ανακαλύπτω συνέχεια καθώς περνάνε τα χρόνια και μ’ αρέσουν όλο και περισσότερο .Δεν ξεχνώ ότι είναι βασικό εφόδιο στις σπουδές μου αλλά και στην επαγγελματική μου πορεία.

Θοδωρής: 15 χρονών - μαθητής λυκείουΌποιος μιλάει πολλές γλώσσες είναι εφοδιασμένος για το μέλλον. Με τα γαλλικά γνώρισα την γαλλική κουλτούρα και μ’ αρέσει πολύ .Είναι γλώσσα εκλεπτυσμένη και πλούσια σαν την ελληνική και η δεύτερη ομιλούμενη γλώσσα στην Ευρώπη.

Μικέλλα: 16 χρονών - μαθήτρια λυκείου

> Περι γαλλικών


Join us on facebook Μαθήματα μέσω ΟΑΕΔ - ΛΑΕΚ

17 λόγοι..για να επιλέξουν οι γονείς γαλλικά

Επιλέξτε ΓαλλικάΗ γνώμη των μαθητών

Γαλλία - Λίγα λόγια
(παρουσίαση power point)

> Στοιχεία Επικοινωνίας

Φόρμα Επικοινωνίας